Verhoomo Haimivaara
Verhoilutyöt Savon alueella


✓ Teolliset huonekalut vaahtomuovilla

✓ Artek- satulavyötuolit ja sohvat

✓ Huonekalujen puukorjaukset

✓ Hierontapöydät

✓ Sisustustyynyt ja -ompelutyöt

✓ Veneiden verhoilu ja pressujen korjaukset

✓ Pintakäsittelyt huonekaluille

✓ Antiikkihuonekalujen entisöinti  

Kiinnostuitko?

Asiakkaan otettua yhteyttä, teemme hinta-arvion annettujen tietojen pohjalta. Palveluistamme kiinnostunut voi lähettää kuvia tekstiviestillä, whatsapilla tai sähköpostilla.
Huonekalusta kannattaa ottaa kuva edestä, alta ja takaa. Teollisessa verhoilussa otetaan huomioon halutun vaahtomuovin kovuus ja käyttötarkoitus.
Vanha huonekalu usein vaatii enemmän kuin vain kankaan vaihdon. Tarvikkeiden hinta määräytyy asiakkaan valintojen ja huonekalulle tehtävän työn mukaan. Valmiin tuotteen hinta koostuu työn määrästä, käytettävistä tarvikkeista, asiakkaan valitsemasta kankaasta sekä toimituskuluista.
Työllämme on 2 vuoden takuu. Kankaiden virheistä vastaa kankaan valmistaja.Onko rakas huonekalu rikki? Vaatiiko perintökalleus kunnostusta?

Verhoilemme antiikki ja tyylihuonekaluja sekä muita perinteisiä huonekaluja ammattitaidolla.
Verhoilemme kodin kaikenlaisia nykyaikaisia kalusteita. Kunnostamme huonekalut puurungosta saakka. Valmistamme myös alihankintatöitä sekä julkitilaverhoiluja. Teemme ammattitaidolla  huonekalujen entisöinti- ja verhoilutyöt.
Meille voit tuoda huonekalusi myös pintakäsiteltäväksi ja kunnostettavaksi. 

Korjaamme ja liimaamme kalusteiden rungot sekä puhdistamme ja ehostamme lakkapinnat joko alkuperäisen tyylin tai toiveidesi mukaisesti. Korjaamme huonekalut alusta alkaen, asiakkaan toiveen mukaan ja autamme Sinua löytämään huonekalulle parhaan lopputuloksen.